Dnešní stomatologie zná celou řadu způsobů, jak opravit i silně poškozený chrup. Tím nejsilnějším nástrojem jsou potom zubní implantáty, díky kterým je možno provést celkovou rekonstrukci chrupu i v případě, že dotyčnému chybí i kořeny zubů (tj. problém nelze napravit prostřednictvím korunky). Co konkrétně náprava ústní dutiny pomocí implantátů znamená a co od ní lze očekávat?

Zubní implantáty

Zubní implantát umožňuje stoprocentně nahradit chybějící zub jak z funkčního, tak z estetického hlediska. Oproti odnímatelné zubní náhradě pak nabízí neporovnatelně vyšší úroveň komfortu. Instalace zubního implantátu spočívá ve vsazení nového zirkonového nebo titanového kořene do čelisti a následného nasazení keramické korunky. Aplikace implantátu nemusí být samozřejmě omezena na jediný zub, ve skutečnosti je ideálním řešením i v případě, že došlo ke kompletní ztrátě chrupu. V takovém případě je zubní náhrada přichycena na několik implantátů (typicky 4 až 10) a opět dojde k perfektně funkční náhradě skutečného chrupu.

Vlastní realizace rekonstrukce probíhá v několika fázích v závislosti na rozsahu zákroku a dalších konkrétních podmínkách. Vždy však můžete počítat s osobním přístupem a obsáhlou konzultací, v rámci které vás lékař informuje o všech svých následných krocích. Vždy tak budete mít dokonalý přehled o tom, co a proč se bude ve vašich ústech odehrávat.

Implantace s Dsmile

Díky vysoce kvalitním materiálům, ze kterých jsou implantáty vyrobeny, se můžete spolehnout na jejich naprostou bezpečnost a zdravotní nezávadnost. Týká-li se tedy potřeba rekonstrukce chrupu pomocí implantátů i vás, neváhejte se na nás obrátit. Čeká na vás osobní přístup, pečlivá realizace za použití nejnovějších technologií a špičkových materiálů a výsledek, který významně zlepší kvalitu vašeho života. Zubní implantáty mohou plně nahradit vaše původní zuby a vy si tak budete moci užívat všech aktivit, které vám byly kvůli poškozenému chrupu zapovězeny.

Share: